Partner worden?

Partner worden?

Fiscagio wil graag samenwerking met organisaties om activiteiten te organiseren waarbij studenten, school en beroepspraktijk betrokken zijn. Als studievereniging hebben wij als doel om de student meer in aanraking te laten komen met de beroepspraktijk en het bevorderen van contact tussen studenten onderling. Graag werken wij dan ook samen met organisaties die ons in deze behoeftes kunnen voorzien. Gedurende het jaar organiseert Fiscagio dan ook educatieve en sociale activiteiten.

Onze partners zijn aanwezig op onze evenementen, kunnen zichzelf in ons tweejaarlijks magazine promoten en hebben de mogelijkheid om vacatures en advertenties door te sturen via de mail en Facebook. Binnenkort zullen wij ook starten met het plaatsen van vacatures voor stagiaires en starters op onze website! De mogelijkheden zijn nog veel groter en we denken dan ook graag mee. 

Diensten kunnen worden afgenomen van ons in vorm van een samengesteld pakket van diensten maar het is ook mogelijk om individuele diensten af te nemen.

Wilt u iets meer weten over studievereniging Fiscagio? Of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op via info@fiscagio.nl