Flynth adviseurs en accountants

FLYNTH_LOGO-RGB_voor_op_wit.jpg
Flynth adviseurs en accountants

Werken bij Flynth adviseurs en accountants 
 
Werken bij Flynth betekent veel ruimte voor ondernemerschap en eigen initiatief. Maar ook werken in een collegiale omgeving met bevlogen vakspecialisten! In onze enthousiaste teams worden jouw initiatief en inbreng als professional gewaardeerd.  


Over Flynth 
 
Flynth is jong, fris en Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth stimuleert een grote diversiteit aan ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. Met een landelijk netwerk van locaties is Flynth de nummer 6 van Nederland in accountancy.  

 
Werken in de buurt 

Er is bijna altijd een locatie bij jou in de buurt. Voor jou een uitgesproken kans om in je eigen regio aan de slag te gaan! Zo voorzie jij ondernemers ook lokaal van het beste advies.  

Ontwikkel jezelf bij Flynth 

Werken bij Flynth betekent jezelf ontwikkelen. Bij ons volg je namelijk diverse trainingen, waarmee jij je talenten versterkt. Bij Flynth vinden we een goede werk- privebalans ook belangrijk. Je kunt bij ons bijvoorbeeld parttime werken, flexibel je werktijden indelen en thuiswerken. 


Contact over werken bij Flynth 


Onze recruiter gaat graag vrijblijvend met je in gesprek! Neem contact op met onze Campus Recruiter Ticho Vos via 06-29 67 87 42 of via campus@flynth.nl of neem een kijkje op werkenbijflynth.nl.   


Flynth. Het beste advies dat we je kunnen geven.