Afier Accountants + Adviseurs

Afier.png
Logo Afier

Langs de A28, in het noorden van ons land, vind je Afier. In 2005 gestart als zevenkoppig team met grootse ambities. Inmiddels zijn we gegroeid tot een club met ruim 70 medewerkers. Nog steeds even ambitieus en nog steeds onderscheidend door onze informele cultuur.

'Mensen voor cijfers' is ons motto en dat herken je op kantoor en in de relatie met onze klanten. Communicatie en collegialiteit vinden wij belangrijke eigenschappen voor iemand met een financiële functie. Net als gelijkwaardigheid: in onze organisatie denkt en praat iedereen mee. We staan bekend om onze goede werk-privé-studie balans. Afier is een professioneel kantoor waar je kansen krijgt!

Afier Belastingadviseurs

Het team Afier Belastingadviseurs bestaat uit 11 gedreven fiscalisten. Zij verzorgen de fiscale advisering en aangiften voor met name MKB-bedrijven en hun DGA’s in regio Noord Nederland. 

Vanuit onze specialistengroep Hamelwerth Belastingadviseurs bedienen we zeer vermogende ondernemers en ondernemende vermogenden uit heel Nederland. Relevante thema’s daarbij zijn herstructurering van vastgoed, het anonimiseren van vermogen en estate planning.

Werken bij Afier staat voor:

  • Een professionele maar informele bedrijfscultuur;

  • Persoonlijke ontwikkeling waar je energie van krijgt;

  • Collegialiteit en samenwerken met toewijding van je leidinggevende;

  • Eigen verantwoordelijkheid nemen;

  • Een goede balans tussen werk, privé en studie.

Meer informatie of kennismaken?

Wil je kennismaken of eens de sfeer komen proeven? Je bent van harte welkom! Neem gerust contact op met Sanne Vogelzang of Rolf Smid of kijk op onze website.

s.vogelzang@afier.com / 06 219 90 175

r.g.smid@afier.com / 06 233 79 742