Loyens en Loeff

Loyens-Loeff.png

Als kantoor dat ontstaan is uit een fusie, weten we dat één plus één soms meer dan twee is. Dat geldt ook voor onze medewerkers. Bij Loyens & Loeff zoeken we niet alleen talentvolle professionals, maar bovenal gemotiveerde mensen met een duidelijke ambities. We zijn geen werkgever waar je je persoonlijkheid hoeft uit te schakelen zodra je ’s ochtends je computer aanzet. Zo divers als onze mensen zijn, zo delen ze hun gedrevenheid, ambitie en focus op het behalen van resultaten. In hun werk én daarbuiten.

Kennismaken met Loyens & Loeff

Loyens & Loeff is een onafhankelijke dienstverlener, gespecialiseerd in juridisch en fiscaal advies aan ondernemingen, financiële instellingen en overheden. De intensieve samenwerking tussen advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in de Benelux en Zwitserland. Daarnaast is Loyens & Loeff vertegenwoordigd in de belangrijkste financiële centra van Europa, Azië en de Verenigde Staten.

Mogelijkheden voor studenten

Loyens & Loeff biedt derde- en vierdejaars studenten fiscaal recht en economie de mogelijkheid om een stage te lopen. Onze stages duren twintig weken. Gedurende de stage draai je volledig mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Zo ga je vanaf de eerste dag meteen aan de slag met het opstellen van aangiften, het onderzoeken en verwerken van interessante fiscale vraagstukken en word je betrokken bij advisering aan cliënten. Ook is het mogelijk om bij ons een literatuuronderzoek/afstudeeropdracht te verrichten. Je krijgt een mentor toegewezen, die jou gedurende je stage begeleidt. Daarnaast neem je deel aan diverse vaktechnische vergaderingen, cursussen en sociale activiteiten. Daarnaast organiseren wij verschillende evenementen en is het mogelijk nader kennis te maken met ons kantoor door middel van een inhousedag of kennismakingslunches.

Loyens & Loeff Academy voor starters

In kwaliteit moet je blijven investeren. Daarom bieden we je een breed opleidingsprogramma aan waarmee je jouw kennis en vaardigheden snel naar een hoger niveau kunt tillen. Onze opleidingen, workshops en trainingen variëren van vaktechnische en vaardighedentrainingen tot ontwikkeling op maat, individueel of in groepsverband. Maar alles begint met de Loyens & Loeff Introduction Academy.

De L&L Introduction Academy

Begint met een gezamenlijke introductieperiode van twee weken voor alle starters binnen Loyens & Loeff. Binnen het praktijkgerichte introductieprogramma maak je kennis met ons kantoor en uiteraard met alle andere starters. Na afloop van de Loyens & Loeff Introduction Academy ga je jouw eigen vakgebied verkennen. Je start dan in één van onze fiscale praktijkgroepen. Gedurende het gehele jaar kan je bij ons solliciteren voor de functie van tax compliance specialist.

Contact

Wil je nader kennismaken of solliciteren? Bekijk dan onze website www.loyensloeffacademy.com. Heb je nog meer vragen, neem dan contact op met Anne Haverkamp via het telefoonnummer 020 578 5059.