Meijburg & Co

KPMG_Meijburg_wit_blauw.jpg
Meijburg & Co

Wil jij de regie over jouw fiscale carrière in eigen hand houden? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Meijburg & Co is het grootste zelfstandige belastingadvieskantoor van Nederland, met ruim 650 medewerkers. Hoge kwaliteit, expertise, een proactieve benadering en snelle respons. Dit zijn enkele van de kenmerken die Meijburg & Co hebben gemaakt tot een van de meest prominente belastingadviesorganisaties van Nederland. 


Natuurlijk verwachten we niet dat je als starter of stagiair direct iedere aangifte zelfstandig kunt behandelen. Daarom word je als beginnend fiscalist begeleid door doorgewinterde professionals. We investeren in jouw individuele ontwikkelingstraject en daarmee in jouw toekomst. Als Tax Assistant Compliance én als stagiair ben jij samen met je ervaren collega’s verantwoordelijk voor de aangiftes. Wij vinden het belangrijk dat je snel verantwoordelijkheid krijgt. Hierbij kun je denken aan het zelfstandig opstellen en voorbereiden van complexe aangiftes, het voorbereiden van aangifte gerelateerde adviezen en memo’s, en het voorbereiden én zelf deelnemen aan klantmeetings.


‘De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie  Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.


Door onze gedrevenheid en het plezier in ons vak voelen we ons betrokken bij onze cliënten en bij onze eigen organisatie. Meijburg & Co is een zelfstandige ‘memberfirm’ van het wereldwijde KPMG-netwerk. We bieden jou een unieke, brede praktijk met ruimte voor specialisatie op elk fiscaal vakgebied. We zoeken mensen met honger naar kennis en plezier in fiscaal werk.


Om een stage bij Meijburg & Co aan te gaan, ben je derde- of vierdejaarsstudent Fiscaal Recht en Economie of Tax, Law & Advice. Wij bieden stages per februari en september, en vragen een beschikbaarheid van 3 tot 5 dagen per week, afhankelijk van jouw studierooster en studieplanning. M jouw carrière bij Meijburg te starten als Tax Assistant Compliance heb je een van deze opleidingen afgerond. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij je op persoonlijk gebied ontwikkeld hebt, bijvoorbeeld door commissie- of bestuurswerk, buitenland- of stage-ervaring, het voeren van een eigen onderneming, het beoefenen van topsport of het doen van vrijwilligerswerk.


Wil je meer weten over Meijburg & Co? Kijk op onze website www.werkenbijmeijburg.nl of volg ons via facebook.com/werkenbijmeijburg

 en instagram.com/werkenbijmeijburg. Op werkenbijmeijburg.nl vertellen onze collega’s jou graag hoe zij het werken bij Meijburg ervaren, lees je ons verhaal en blijf je op de hoogte van events via onze social wall.


Enthousiast geworden? Bekijk dan de recruitmentagenda om te zien waar je ons de komende tijd kan ontmoeten of solliciteer direct op onze openstaande vacatures. Je mag natuurlijk ook altijd contact opnemen met onze recruiter Eva Baas via baas.eva@kpmg.com of 06 50 05 78 36.