sra_400.png
SRA foto

SRA: Maak in één keer kennis met 370 accountantskantoren!

SRA is een netwerkorganisatie van 370 zelfstandige accountantskantoren met 900 vestigingen in Nederland. Met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. Door de bundeling van kennis en ervaring kunnen SRA-kantoren ondernemers (gericht op het midden- en kleinbedrijf) optimaal helpen en adviseren. Wij staan voor kwaliteit, zekerheid en persoonlijke aandacht.


Waarom zou je nu eigenlijk kiezen voor een stage of werkplek bij een SRA-kantoor? De belangrijkste voordelen hebben we voor je op een rij gezet:


Afwisselend werk

Je bent de 'coach' van de ondernemer, voert diverse werkzaamheden uit en je komt met veel verschillende situaties in aanraking.

Informele sfeer

Een SRA-kantoor bestaat gemiddeld uit 30 medewerkers. Je kent al je collega’s en je werkt in een informele sfeer waarin je jezelf kunt zijn.

Zekerheid

Als je bij een SRA-kantoor solliciteert, mag je ervan uitgaan dat je voor langere tijd een werkplek hebt. Het principe 'grow-or-go' of  'up-or-out' kennen we niet.

Marktconform salaris

SRA-kantoren hanteren een marktconform salaris. Ook studiefaciliteiten, reiskosten en pensioenvoorzieningen zijn uitstekend geregeld.

Dicht bij huis

Met 900 vestigingen is er altijd een kantoor op gunstige woon/werk-afstand.

Dicht bij opdrachtgevers

Rechtstreeks contact en grote betrokkenheid. Je weet echt voor wie je werkt.

Complete vervolgopleidingen

Als accountant moet je up-to-date blijven. SRA-kantoren zorgen voor passende opleidingen voor alle medewerkers.

Doorgroeimogelijkheden

Jouw carrière hangt af van je eigen ambitie. Het hoeft geen jaren te duren om vennoot te worden, maar als jij liever assistent-accountant blijft is dat ook geen probleem.

Gezonde balans tussen privé en werk

Naast je werk als accountant of fiscalist heb je voldoende tijd voor andere leuke dingen.

Vaktechnische ondersteuning

Je kunt altijd kennis en ervaring uitwisselen met collega's, maar ook met collega-kantoren. SRA biedt deze mogelijkheden.

SRA-Kwaliteitskeurmerk

De aangesloten kantoren worden door SRA streng getoetst. Zij bieden de hoogste kwaliteit aan cliënten én aan medewerkers.

SRA biedt aangesloten kantoren kennis, middelen en ondersteuning. En zo kunnen SRA-kantoren haar medewerkers dezelfde mogelijkheden bieden als een groot kantoor, zonder dat dit ten koste gaat van de betrokkenheid en persoonlijke sfeer.


Benieuwd naar wat SRA voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op onze website of zoek direct in onze kantoorvinder naar een SRA-kantoor bij jou in de buurt.


Voor vragen mag je uiteraard ook altijd contact opnemen met Claudia Bergkamp of Mandy Geurtsen via 030 656 60 60 of studenten@sra.nl.