Accon avm

Accon.jpg


Over acconavm

Je kent ons vast al, wij zijn de grootste zelfstandige accountants- en adviesorganisatie in Nederland. Onze ruim 900 medewerkers bedienen vanuit ca. 45 kantoren ruim 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.


Het belangrijkste is dat je betrokken bent bij de klant. Dan pas kun je hem het beste adviseren. Om dat te kunnen doen, moet je dicht bij jezelf, je roots en je ambities blijven. Dat is de kern van onze manier van werken: je klant leren kennen door dicht bij jezelf te blijven.


We zoeken starters die net zo ambitieus zijn als onze klanten.

Ben je (bijna) klaar met je studie? Wil je het maximale uit je diploma halen? En toch jezelf blijven? Start dan bij accon■avm. We verwachten mooie cijfers. We verwachten inhoudelijke kennis. Maar het is vooral de combinatie van ambitie en oprechte betrokkenheid die telt. Dat vuur moet er zijn. Om je klanten te leren kennen, om werk te maken van hun ideeën, hun drijfveren en hun toekomstplannen. Dat is, geloven wij, de manier waarop je jouw rol als toekomstig adviseur optimaal vormgeeft. En hoe je voldoening haalt uit je werk. Interesse? Kijk dan op www.werkenbijacconavm.nl.


Jouw ontwikkeling

Onze opleidingsmogelijkheden geven je volop de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen en beter te worden in je vak. Dat geldt zowel voor studenten en starters als voor professionals. Wij investeren continu in het kennisniveau binnen de organisatie en bieden je zowel interne oplossingen als externe (vervolg)opleidingen.


accon■avm is ambitieus en vindt groei van haar klanten maar zeker ook haar medewerkers erg belangrijk. Wij beschikken over ons eigen opleidingsinstituut, accon■avm academy. Deze is door meerdere beroepsorganisaties geaccrediteerd wat betekent dat de academy een erkende PE-instelling is en medewerkers incompany aan hun PE-plicht kunnen voldoen. accon■avm academy is door de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) geaccrediteerd en CEDEO toetst hiervoor driejaarlijks de kwaliteit van het instituut. Daarnaast is zij ook erkend door de organisatie Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs(NOB). Daarnaast is er de mogelijkheid om een van de beroepsopleidingen te volgen en voert accon■avm sinds 2014 ook haar eigen stagebureau, welke is erkend door de NBA.


De lijnen binnen onze kantoren zijn kort en voor onze disciplines hebben we kennis georganiseerd in landelijke kenniscentra. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied en is je kennis altijd up to date.

Ben je student? Zit je in de laatste fase van je studie en bent op zoek naar een plek waar je alles uit jezelf kunt halen? Bekijk dan even onze studentenpagina op www.werkenbijacconavm.nl voor meer informatie.

Wil je meer weten over je opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden, of heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan met onze recruitmentafdeling: 0184- 632619.