Nieuws

Stagevacature Achmea

Stagevacature Achmea

Ben jij een student in een financieel/bedrijfseconomische richting en zou je altijd al een kijkje in de keuken willen nemen bij een verzekeraar, dit is je kans!

Jij helpt onze afdeling bij het opstellen en klaarzetten van de rapportages, hierbij kan je denken aan de jaarrekening tot aan de Solvency II rapportages. Je houdt van secuur en netjes werken en bent communicatief sterk. Onze afdeling is de spin in het web voor het opstellen en rapporteren van de financiële cijfers van heel Achmea.

We willen niet alleen vooroplopen, maar ook de toekomst een stap voor zijn. Verzekeren draait om het inschatten van risico’s en preventieve oplossingen verzinnen voor onze klanten. Dat doen we voor ruim 10 miljoen Nederlanders, dus je impact is enorm. Artificial Intelligence, drones, service-apps: we zetten nieuwe technologie in om onze services nog makkelijker te maken. En onze verzekeringen nóg persoonlijker. De wereld verandert elke dag. Dus wij ook. En jij? Help jij ons de toekomst een stap voor te blijven?

Wat jou uniek maakt als Hbo/Wo Meewerkstagiair Financieel Controller Reporting

  • Je bent een derde- of vierdejaars HBO- of WO-student in een financieel/bedrijfseconomische richting, zoals HEAO BE, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Finance. 
  • Je hebt overtuigende en verbindende kwaliteiten.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent tegelijk een echte teamspeler.
  • Je bent analytisch en in staat vraagstukken snel te doorgronden.
  • Diepgaande kennis van Excel is pre.

Meer weten? Klik dan hier

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen