Nieuws

Vacature Bentacera

Vacature Bentacera

Voel jij haarfijn aan wat een ondernemer nodig heeft, en vind je net als wij dat hij niet zou moeten verdwalen in het woud van fiscale wet- en regelgeving? Zet jij dan ook dat extra stapje om ervoor te zorgen dan dit niet gebeurt? En staan eerlijkheid, betrokken en betrouwbaarheid bij jou voorop? Wil je je geleerde kennis in de praktijk toepassen? Grijp dan nu je kans!

Bentacera is namelijk op zoek naar:

Stagiaires Fiscaal

Op meerdere vestigingen zijn wij vanaf februari 2019 weer op zoek naar enthousiaste stagiaires die onze fiscale teams tijdelijk willen komen versterken.

Wat wij te bieden hebben

Bentacera is één van de grootste accountants- en advieskantoren van het Noorden met zes vestigingen in deze regio. Je krijgt bij Bentacera de kans om je eigen stempel op het Noordelijke bedrijfsleven te drukken. We bieden je een uitdagende stageplaats in een ambitieuze organisatie met een prettige werksfeer.

Wat ga je doen?

Een stage bij Bentacera geeft je de kans om het werkveld van dichtbij te verkennen.  Als stagiair werk je in teamverband voor onze klanten. Je wordt ingezet voor een breed scala aan fiscale diensten. Op deze manier wordt je volledig meegenomen in het proces en krijg je een goed beeld van een fiscale afdeling.

Je gaat je onder andere bezig houden met onderstaande werkzaamheden:

  • uitvoering geven aan het leveren van tijdige en correcte belastingaangiften;
  • het signaleren en formuleren van adviespunten voor onze klanten;
  • het oplossen van fiscale vraagstukken.

Uiteraard wordt vanuit Bentacera gezorgd voor een persoonlijke begeleiding. Regelmatig worden er gesprekken gehouden waarin gekeken wordt naar jouw ontwikkeling en hoe we daar samen aan gaan werken.

Solliciteren

Spreekt bovenstaande je aan? En denk je dat jij de juiste stagiaire bent om ons team tijdelijk te versterken? Stuur dan je motivatie met CV naar peno@bentacera.nl. Neem voor meer informatie contact op met Inge van Deemter: (088) 3210 806.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen